Altijd inclusief ondervloer, leggen en plak- of dekplinten
Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC

Woont u in Swifterbant en bent u op zoek naar een PVC vloer?

Op zoek naar een PVC vloer in Swifterbant? In Swifterbant zijn weinig leveranciers van vloeren gevestigd. Gelukkig is het slechts een klein stukje rijden naar Floorever! Wij hebben een showroom in Kampen. De vraag naar een PVC is in de afgelopen jaren sterk toegenomen. Steeds meer mensen ontdekken de vele voordelen die dit type vloer met zich meebrengt. Ook in Swifterbant hebben wij al meerdere PVC vloeren mogen leggen!

Klik PVC vloeren

Zelf de vloer leggen? Dat is makkelijk met een klik PVC vloer! Hierbij plaatst u eerst een ondervloer. Vervolgens legt u snel en eenvoudig uw klik PVC vloer in uw woning in Swifterbant!

PVC vloer kopen bij Floorever?

Het kopen van een PVC vloer voor uw woning in Swifterbant is een goede keuze! Bij Floorever zorgen we ervoor dat uw vloer geëgaliseerd is, en wij lijmen en leggen de PVC vloer. Kom gauw langs bij Floorever om ons aanbod PVC vloeren te bekijken!

Soorten PVC vloeren Merken PVC vloeren
 • PVC vloeren
 • Ambiant
 • PVC stroken
 • Hébéta
 • Magnetisch PVC
 • Mflor
 • Click PVC vloeren
 • Saffier

Wat kost het leggen van een PVC vloer?

De kosten die u zult moeten maken bij het leggen van een PVC vloer is afhankelijk van meerdere factoren. Natuurlijk de aanschaf zelf van de vloer, maar ook het laten leggen kost geld. Daarnaast zult u rekening moeten houden met de ondervloer. Deze moet goed vlak zijn en zal geëgaliseerd moeten worden als dat niet het geval is. Onze prijzen zijn overigens all inclusive, dus inclusief egaliseren, lijmen en leggen.

Aanvraag offerte

Wilt u ook een vloer van PVC in uw woning in Swifterbant laten leggen? Neem dan contact op met ons filiaal in Kampen. Wij helpen u graag verder!

Waarom kiezen voor PVC in Swifterbant?

 • Makkelijk in onderhoud
  PVC heeft een glad oppervlak en kan goed tegen vocht. Regelmatig even stofzuigen en eens in de zoveel tijd uw PVC vloer in Swifterbant dweilen, zorgt ervoor dat deze netjes blijft!
 • Geruisloos
  Laat u de PVC vloer door heel uw woning in Swifterbant leggen? Een goede keuze! PVC maakt in tegenstelling tot een houten vloer bijna geen geluid. Wel zijn fijn voor uw buren!
 • Vloerverwarming
  Uw PVC vloer in Swifterbant laat de warmte goed door! PVC is gemaakt van dun (maar stevig!) materiaal. Dit zorgt ervoor dat vloerverwarming een erg goede combinatie is met een PVC vloer.
 • Verkrijgbaar in talloze dessins
  Wilt u de uitstraling van een houten vloer, maar heeft u geen zin in het onderhouden van een houten vloer? Kies dan voor een PVC vloer met een houtdessin. En zo zijn er nog veel meer opties. PVC is verkrijgbaar in talloze dessins. Kom langs bij Floorever om het aanbod te bekijken!
Naar Floorever Kampen

In Kampen vindt u een complete PVC vloerencollectie

Floorever PVC acties voor uw woning in Swifterbant

Behoefte aan tips of ideeën?

Interieuradvies

De 7 zekerheden van Floorever

Lees hier meer

Neem de tijd voor een goed advies

Plan een afspraak

De 7 zekerheden van Floorever