PVC vloer? Floorever deal!
Inclusief egaliseren, lijmen en leggen

Ga voor de beste PVC vloer aanbieding naar Floorever in Kampen of Zwolle

Bent u op zoek naar een PVC-vloer? Dan bent u bij Floorever in Kampen of Zwolle aan het juiste adres en ontdekt u welke PVC vloeren er allemaal zijn, welke A-merken wij in huis hebben en belangrijker wat de voor- en nadelen zijn van een PVC-vloer en welke vloer dan het best bij u past. En dat die vloer met onze All Inclusive werkwijze minder kost terwijl u meer krijgt.

Enkele voorbeelden uit de PVC vloerencollectie van Floorever

De PVC vloermerken waarmee we werken

De PVC vloer is terecht erg populair

Overal in Nederland mogen wij regelmatig een PVC-vloer leggen. Niet zo vreemd, want een PVC-vloer kent vele voordelen en Floorever is de onbetwiste nummer 1 in PVC vloeren. Deze zeer sterke kunststof vloer is waterafstotend, onderhoudsvriendelijk en geluid- en warmte-isolerend. Goed voor vele onhoorbare voetstappen of warme voeten als u op blote voeten loopt en de PVC-vloer combineert met vloerverwarming. Wij helpen u graag de juiste keuze maken uit de verlijmbare of click-vloeren, tegels of planken, steen- of houtdessins en de mogelijke legpatronen. Bent u de volgende waar Floorever over de vloer komt?

Bezoek Floorever in
KampenZwolle

Onze vakmensen leggen uw PVC vloer gratis!

Een PVC-vloer kent vele voordelen, maar ook een nadeel. Voor het leggen van deze vloer is een spiegelgladde ondergrond nodig omdat het materiaal relatief dun is en je elke oneffenheid terug zou zien in het eindresultaat. Er is nu ook click PVC dat je kunt leggen als laminaat, maar de beste verwerkingswijze is toch verlijmen met de ondergrond en daarvoor heb je echt de vakkundige handen van een ervaren Floorever stoffeerder voor nodig. En die komt graag naar u toe, zonder dat u daarvoor iets extra’s hoeft te betalen, zijn werkzaamheden zijn in onze All Inclusive prijs inbegrepen.

Ook een All Inclusive aanbieding voor uw PVC vloer?
Adviesafspraak KampenAdviesafspraak Zwolle

Het laatste nieuws

Acties
1 juni 2021

Actuele folder

Nieuws
17 mei 2021

Floorever uitgeroepen tot PVC Vloerenkampioen 2019

Floorever uitgeroepen tot PVC Vloerenkampioen 2019 KAMPEN/ZWOLLE – Floorever is al jarenlang onbetwist de nummer…
NoviteitenReferenties zakelijk
18 februari 2021

PVC vloer in pand van Ecoheat Vloerverwarming

Ecoheat vloerverwarming heeft een nieuw pand. En hoe kan het anders...vloerverwarming en een pvc vloer…