Tapijt of Karpet? Floorever deal!

Inclusief leggen

De beste tapijt of karpet aanbieding vind je bij Floorever in Kampen

Bent u op zoek naar nieuw tapijt voor woonkamer, slaapkamer, hal of trap? Dan bent u bij Floorever in Kampen aan het juiste adres. In onze vestigingen ontdekt u welke tapijtstructuren er allemaal zijn en welke A-merken wij in huis hebben. Wij adviseren u graag over de voor- en nadelen van tapijt. Oh, en vergeet niet: tapijt leggen is een vak. Daarom kunt u het gerust aan onze vakmannen overlaten. Dit alles past binnen onze all-inclusive formule.

Wist u dat we van elk tapijt ook een vloerkleed kunnen maken? Afgewerkt met band, blindband, als volumekarpet of gefestonneerd in dezelfde kleur of juist contrasterend. Daarnaast hebben we natuurlijk ook een collectie kant-en-klare karpetten.

Enkele voorbeelden uit de tapijt en karpet collectie van Floorever

De tapijtmerken waarmee we werken

Tapijt is de fijnste vloerbedekking

Tapijt geeft uw interieur een luxueuze uitstraling. Het is bovendien in heel veel kleuren, designs en structuren verkrijgbaar. Tapijt kan nagenoeg overal worden gelegd en voor warmte en sfeer zorgen. Bovendien: het onderhoud is veel eenvoudiger dan wordt gedacht. De tapijtindustrie heeft niet stilgezeten en heeft door de jaren heen vezels ontwikkeld die vuilafstotend zijn en soms zelfs luchtzuiverend werken. De meeste vlekken poetst u er met schoon lauw water gewoon weer uit. Graag ook informeren wij u over een eventuele ondervloer, onder uw toch al warm aanvoelende tapijt. Dat is (extra) isolerend én geluiddempend.

Bezoek Floorever in
Kampen

Onze vakmensen leggen uw tapijt vloer gratis!

Tapijt isoleert en zorgt van zichzelf al voor warmte. Een vloerkleed leg je zelf natuurlijk overal, let er wel daarbij wel op dat u een antislip ondergrond heeft. Tapijt leggen is een vak, het moet worden gespannen, gelijmd en kan ik verschillende vormen worden gecombineerd en gelegd. Maar daarvoor heb je echt de vakkundige handen van een ervaren Floorever stoffeerder nodig. En die komt graag naar u toe, zonder dat u daarvoor iets extra’s hoeft te betalen, zijn werkzaamheden zijn in onze All Inclusive prijs inbegrepen.

Ook een All Inclusive aanbieding voor uw tapijt of vloerkleed?
Adviesafspraak Kampen

De 7 zekerheden van Floorever