Tapijt of Karpet? Floorever deal!

Inclusief leggen

De beste tapijt of karpet aanbieding vind je bij Floorever in Kampen of Zwolle

Bent u op zoek naar nieuw tapijt voor woonkamer, slaapkamer, hal of trap? Dan bent u bij Floorever in Kampen of Zwolle aan het juiste adres en ontdekt u welke tapijtstructuren er allemaal zijn, welke A-merken wij in huis hebben en belangrijker wat de voor- en nadelen zijn van tapijt. Wist u dat we van elk tapijt een vloerkleed kunnen maken? Afgewerkt met band of bies in dezelfde kleur of juist contrasterend. Daarnaast hebben we natuurlijk een grote collectie kant-en-klare vloerkleden en karpetten. Tapijt leggen is een vak apart, dat doen we daarom bij Floorever All Inclusive.

Enkele voorbeelden uit de tapijt en karpet collectie van Floorever

De tapijtmerken waarmee we werken

Tapijt is de fijnste vloerbedekking

Tapijt geeft een interieur een luxueuze uitstraling. En als geen andere vloer leverbaar in heel veel structuren en kleuren. Het kan vrijwel overal worden gelegd. En het onderhoud is veel eenvoudiger dan wordt gedacht. De tapijtindustrie heeft niet stilgezeten en vezels ontwikkeld die vuilafstotend zijn en soms zelfs luchtzuiverend. De meeste vlekken verdwijnen gewoon met schoon lauw water. Breng een ondervloer aan onder het tapijt en het wordt nog functioneler: isolerend én geluiddempend. Bent u de volgende waar Floorever over de vloer komt?

Bezoek Floorever in
KampenZwolle

Onze vakmensen leggen uw tapijt vloer gratis!

Tapijt isoleert en zorgt van zichzelf al voor warmte. Een vloerkleed leg je zelf natuurlijk overal, let er wel daarbij wel op dat u een antislip ondergrond heeft. Tapijt leggen is een vak, het moet worden gespannen, gelijmd en kan ik verschillende vormen worden gecombineerd en gelegd. Maar daarvoor heb je echt de vakkundige handen van een ervaren Floorever stoffeerder nodig. En die komt graag naar u toe, zonder dat u daarvoor iets extra’s hoeft te betalen, zijn werkzaamheden zijn in onze All Inclusive prijs inbegrepen.

Ook een All Inclusive aanbieding voor uw tapijt of vloerkleed?
adviesafspraak Kampenadviesafspraak Zwolle

De 7 zekerheden van Floorever