Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC
PVC vloeren zijn al jaren razend populair vanwege hun vele voordelen. Deze vloeren zijn niet alleen makkelijk in onderhoud, stil, warm en comfortabel, maar ze zorgen ook voor het beste rendement bij vloerverwarming. Zelfs zonder vloerverwarming voelt PVC aangenaam aan omdat het snel de omgevingstemperatuur aanneemt

Woont u in Elburg en bent u op zoek naar een PVC vloer?

Op zoek naar een PVC vloer in Elburg? Wellicht gaat u net verhuizen, of is uw huidige woning aan een make-over toe? Het kopen van een PVC vloer is dan een erg goede keuze. Dit type vloer is de laatste jaren erg populair dankzij meerdere fijne eigenschappen. Daarnaast zijn PVC vloeren in elke denkbare stijl verkrijgbaar. Zo zit er altijd wat voor u tussen!

Afspraak maken
Galtymore Oak PVC Floorever

Egaliseren, lijmen & leggen

Als we dan toch een nadeel moeten noemen, dan heeft dit te maken met leggen van een vloer. De meeste klussers krijgen het voor elkaar zelf een laminaatvloer te leggen. In het geval van een PVC vloer is dit wat lastiger. Het is belangrijk dat de ondervloer egaal is. PVC is vrij dun. Oneffenheden kunnen daarom zichtbaar zijn wanneer de ondervloer niet egaal is. Bij Floorever leggen we de PVC vloer in uw woning in Elburg, inclusief egaliseren & lijmen.

We zijn officieel merkdealer van

Wat kost het leggen van een PVC vloer?

De kosten die u zult moeten maken bij het leggen van een PVC vloer is afhankelijk van meerdere factoren. Natuurlijk de aanschaf zelf van de vloer, maar ook het laten leggen kost geld. Daarnaast zult u rekening moeten houden met de ondervloer. Deze moet goed vlak zijn en zal geëgaliseerd moeten worden als dat niet het geval is. Onze prijzen zijn overigens all inclusive, dus inclusief egaliseren, lijmen en leggen.

Kies voor een PVC vloer in uw woning in Elburg!

Ook genieten van de vele voordelen en de vele dessins? Kies voor een PVC vloer in Elburg via Floorever. Kom langs in onze showroom in Kampen om het volledige aanbod te bekijken.

Afspraak maken
Altijd all inclusive
Altijd achteraf betalen
Altijd reserveren
zonder prijsverhoging
Altijd vakkundige
stoffeerders
Altijd het beste advies
Altijd thuis bij klachten
chevron-downarrow-leftarrow-right