Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC
PVC vloeren zijn al jaren razend populair vanwege hun vele voordelen. Deze vloeren zijn niet alleen makkelijk in onderhoud, stil, warm en comfortabel, maar ze zorgen ook voor het beste rendement bij vloerverwarming. Zelfs zonder vloerverwarming voelt PVC aangenaam aan omdat het snel de omgevingstemperatuur aanneemt

Woont u in Nunspeet en bent u op zoek naar een PVC vloer?

Onderhoudsvriendelijk met de uitstraling van een natuurproduct: wij begrijpen wel waarom u op zoek bent naar een PVC vloer in Nunspeet! PVC kent vele praktische voordelen en ziet er ook nog eens prachtig uit. Bij Floorever (in Kampen) vindt u een breed assortiment aan verschillende soorten PVC vloeren voor uw woning in Nunspeet en omstreken. Ga nu ook voor het gemak van PVC.

Wat is PVC precies?

PVC – de afkorting van polyvinylchloride – is een van de meest gebruikte kunststofsoorten en is ontzettend breed toepasbaar. Het materiaal heeft een lange levensduur en is tamelijk eenvoudig te recyclen. De tegenwoordig razend populaire kunststof kozijnen worden bijvoorbeeld vrijwel altijd van PVC gemaakt. Hetzelfde geldt voor dashboards van auto’s. Een PVC vloer in Nunspeet is relatief dun, flexibel en verkrijgbaar in allerlei soorten.

Afspraak maken
Galtymore Oak PVC Floorever

Het verschil tussen PVC en laminaat

Een groot aantal van de hierboven genoemde voordelen van een PVC vloer in Nunspeet zult u ongetwijfeld herkennen, wanneer u zich ook heeft georiënteerd op laminaat. Het belangrijkste verschil is echter dat PVC bestaat uit één materiaal, terwijl laminaat uit vier lagen bestaat, waaronder een laag van samengeperst hout. Dit maakt laminaat dikker en meer gevoelig voor geluidsoverlast. Zo heeft u bij laminaat altijd een ondervloer nodig, terwijl PVC rechtstreeks verlijmd kan worden.

Bovendien laat PVC gemakkelijker warmte door dan laminaat. Sterker nog: PVC is het meest geschikte type vloer om vloerverwarming onder te leggen. Daarnaast is een eventuele beschadiging eenvoudig te verhelpen, wanneer uw pvc vloer in Nunspeet gelijmd gelegd is. U kunt dan gemakkelijker een gedeelte vervangen door nieuw pvc. Bij laminaat geldt dit doorgaans als een lastige opgave.

We zijn officieel merkdealer van

Hoe moet ik mijn PVC vloer in Nunspeet reinigen?

Het onderhoudsvriendelijke karakter van PVC is voor velen een van de belangrijkste redenen om voor dit kunststof te kiezen. Het best is om wel een aantal keer per week te stofzuigen, temeer omdat eventuele zandkorreltjes krasjes zouden kunnen veroorzaken. Verder wordt aanbevolen om in ieder geval geen allesreiniger te gebruiken wanneer u de vloer wilt dweilen. Hiervoor zijn speciale PVC-schoonmaakmiddelen op de markt. Let hierbij goed op de juiste dosering: liever iets te weinig gebruiken dan teveel. Een overdosering kan tot doffe plekken leiden.

En tot slot: het kan in principe geen kwaad als u eens eten of drinken morst op uw PVC vloer in Nunspeet. Zorg er echter wel voor dat het geen poos blijft liggen, maar ruim het meteen op. Onder warme omstandigheden zouden er namelijk vlekken kunnen ontstaan in uw vloer en dat is natuurlijk zonde!

Kies voor een PVC vloer in Nunspeet!

Wilt u ook profiteren van de vele voordelen die een vloer van PVC biedt? Kom dan eens langs bij onze winkel in Kampen. We helpen u graag aan een PVC vloer die bij uw interieur in Nunspeet aansluit.

Afspraak maken
Altijd all inclusive
Altijd achteraf betalen
Altijd reserveren
zonder prijsverhoging
Altijd vakkundige
stoffeerders
Altijd het beste advies
Altijd thuis bij klachten
chevron-downarrow-leftarrow-right