Altijd inclusief ondervloer, leggen en plak- of dekplinten
Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC

Woont u in Nunspeet en bent u op zoek naar een PVC vloer?

Onderhoudsvriendelijk met de uitstraling van een natuurproduct: wij begrijpen wel waarom u op zoek bent naar een PVC vloer in Nunspeet! PVC kent vele praktische voordelen en ziet er ook nog eens prachtig uit. Bij Floorever (in Kampen) vindt u een breed assortiment aan verschillende soorten PVC vloeren voor uw woning in Nunspeet en omstreken. Ga nu ook voor het gemak van PVC.

Wat is PVC precies?

PVC – de afkorting van polyvinylchloride – is een van de meest gebruikte kunststofsoorten en is ontzettend breed toepasbaar. Het materiaal heeft een lange levensduur en is tamelijk eenvoudig te recyclen. De tegenwoordig razend populaire kunststof kozijnen worden bijvoorbeeld vrijwel altijd van PVC gemaakt. Hetzelfde geldt voor dashboards van auto’s. Een PVC vloer in Nunspeet is relatief dun, flexibel en verkrijgbaar in allerlei soorten.

Het verschil tussen PVC en laminaat

Een groot aantal van de hierboven genoemde voordelen van een PVC vloer in Nunspeet zult u ongetwijfeld herkennen, wanneer u zich ook heeft georiënteerd op laminaat. Het belangrijkste verschil is echter dat PVC bestaat uit één materiaal, terwijl laminaat uit vier lagen bestaat, waaronder een laag van samengeperst hout. Dit maakt laminaat dikker en meer gevoelig voor geluidsoverlast. Zo heeft u bij laminaat altijd een ondervloer nodig, terwijl PVC rechtstreeks verlijmd kan worden.

Bovendien laat PVC gemakkelijker warmte door dan laminaat. Sterker nog: PVC is het meest geschikte type vloer om vloerverwarming onder te leggen. Daarnaast is een eventuele beschadiging eenvoudig te verhelpen, wanneer uw pvc vloer in Nunspeet gelijmd gelegd is. U kunt dan gemakkelijker een gedeelte vervangen door nieuw pvc. Bij laminaat geldt dit doorgaans als een lastige opgave.

PVC vloer NunspeetHoe moet ik mijn PVC vloer in Nunspeet reinigen?

Het onderhoudsvriendelijke karakter van PVC is voor velen een van de belangrijkste redenen om voor dit kunststof te kiezen. Het best is om wel een aantal keer per week te stofzuigen, temeer omdat eventuele zandkorreltjes krasjes zouden kunnen veroorzaken. Verder wordt aanbevolen om in ieder geval geen allesreiniger te gebruiken wanneer u de vloer wilt dweilen. Hiervoor zijn speciale PVC-schoonmaakmiddelen op de markt. Let hierbij goed op de juiste dosering: liever iets te weinig gebruiken dan teveel. Een overdosering kan tot doffe plekken leiden.

En tot slot: het kan in principe geen kwaad als u eens eten of drinken morst op uw PVC vloer in Nunspeet. Zorg er echter wel voor dat het geen poos blijft liggen, maar ruim het meteen op. Onder warme omstandigheden zouden er namelijk vlekken kunnen ontstaan in uw vloer en dat is natuurlijk zonde!

Kies voor een PVC vloer in Nunspeet!

Wilt u ook profiteren van de vele voordelen die een vloer van PVC biedt? Kom dan eens langs bij onze winkel in Kampen. We helpen u graag aan een PVC vloer die bij uw interieur in Nunspeet aansluit.

Waarom kiezen voor een PVC vloer in Nunspeet?

 • Alternatief voor hout en tegels
  U kunt PVC uitstekend gebruiken als voordeliger alternatief voor bijvoorbeeld tegels of hout. We bieden ons PVC in Nunspeet aan in diverse fraaie motieven, waardoor het PVC nauwelijks te onderscheiden is van hout of tegels. PVC is daarbij in alle denkbare kleuren te verkrijgen. Zo profiteert u van de praktische voordelen van PVC, maar oogt het alsof u een luxe houten of betegelde vloer heeft.
 • Geruisloos
  U zult geen last hebben van gekraak en uw buren evenmin. Lopen op een vloer van PVC in Nunspeet gaat geruisloos. Een flink verschil met bijvoorbeeld laminaat dus.
 • Onderhoudsvriendelijk
  Heeft u eten of drinken gemorst? Andere vuiligheden op de vloer? Vooral met kinderen en huisdieren is dit helaas onoverkomelijk. Maar met een vloer van PVC in Nunspeet is het gelukkig geen probleem! Doordat het materiaal vochtbestendig is kunt u hem gewoon met water en schoonmaakmiddel te lijf gaan. Heeft u een vloer van hout en laminaat, dan moet u hier een stuk voorzichtiger mee zijn!
 • Vloer voor het leven
  Van vlekken zult u dus geen last hebben en hetzelfde geldt grotendeels voor eventuele krassen. PVC is namelijk voorzien van een waslaag die de vloer tegen dit soort beschadigingen beschermt. De vloer slijt dus nauwelijks en gaat zodoende jaren mee. Een fijne wetenschap, aangezien het aanleggen van een nieuwe vloer een fikse investering kan vereisen.
Naar Floorever Kampen

In Kampen vindt u een complete PVC vloerencollectie

Floorever PVC acties voor uw woning in Nunspeet

Behoefte aan tips of ideeën?

Interieuradvies

De 7 zekerheden van Floorever

Lees hier meer

Neem de tijd voor een goed advies

Plan een afspraak

De 7 zekerheden van Floorever