Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC
PVC vloeren zijn al jaren razend populair vanwege hun vele voordelen. Deze vloeren zijn niet alleen makkelijk in onderhoud, stil, warm en comfortabel, maar ze zorgen ook voor het beste rendement bij vloerverwarming. Zelfs zonder vloerverwarming voelt PVC aangenaam aan omdat het snel de omgevingstemperatuur aanneemt

Woont u in Dronten en bent u op zoek naar een PVC vloer?

Wilt u een PVC vloer laten leggen in uw woning in Dronten maar heeft u nog enkele vragen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel in Kampen!

Afspraak maken
Galtymore Oak PVC Floorever

Wat kost het leggen van een PVC vloer?

De kosten die u zult moeten maken bij het leggen van een PVC vloer is afhankelijk van meerdere factoren. Natuurlijk de aanschaf zelf van de vloer, maar ook het laten leggen kost geld. Daarnaast zult u rekening moeten houden met de ondervloer. Deze moet goed vlak zijn en zal geëgaliseerd moeten worden als dat niet het geval is. Onze prijzen zijn overigens all inclusive, dus inclusief egaliseren, lijmen en leggen.

We zijn officieel merkdealer van

Waarom kiezen voor een PVC vloer in Dronten?

Al jaren verliefd op een houten vloer, maar ziet u het niet zitten om deze in uw eigen woning in Dronten te plaatsen? Dat kunnen wij ons voorstellen. Aan een ‘echte’ houten vloer zitten helaas meerdere nadelen. Zo nestelt vuil zich gemakkelijk in de naden en dient de houten vloer om de zoveel jaar grondig onderhouden te worden. Gelukkig is er een uitstekend alternatief: een pvc vloer. De PVC vloer met een houten dessin is niet van echt te onderscheiden! Benieuwd naar het aanbod? Kom langs bij Floorever in Kampen.

Aanvraag offerte

Wilt u ook een vloer van PVC in uw woning in Dronten laten leggen? Neem dan contact op met ons filiaal in Kampen. Wij helpen u graag verder!

Afspraak maken
Altijd all inclusive
Altijd achteraf betalen
Altijd reserveren
zonder prijsverhoging
Altijd vakkundige
stoffeerders
Altijd het beste advies
Altijd thuis bij klachten
chevron-downarrow-leftarrow-right