Altijd inclusief ondervloer, leggen en plak- of dekplinten
Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC

Woont u in Dronten en bent u op zoek naar een PVC vloer?

Vragen over een PVC vloer? Stel ze gerust!

Wilt u een PVC vloer laten leggen in uw woning in Dronten maar heeft u nog enkele vragen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel in Kampen!

PVC vloer Dronten

Wat kost het leggen van een PVC vloer?

De kosten die u zult moeten maken bij het leggen van een PVC vloer is afhankelijk van meerdere factoren. Natuurlijk de aanschaf zelf van de vloer, maar ook het laten leggen kost geld. Daarnaast zult u rekening moeten houden met de ondervloer. Deze moet goed vlak zijn en zal geëgaliseerd moeten worden als dat niet het geval is. Onze prijzen zijn overigens all inclusive, dus inclusief egaliseren, lijmen en leggen.

Aanvraag offerte

Wilt u ook een vloer van PVC in uw woning in Dronten laten leggen? Neem dan contact op met ons filiaal in Kampen. Wij helpen u graag verder!

Waarom kiezen voor een PVC vloer in Dronten?

  • Niet van echt te onderscheiden
    Al jaren verliefd op een houten vloer, maar ziet u het niet zitten om deze in uw eigen woning in Dronten te plaatsen? Dat kunnen wij ons voorstellen. Aan een ‘echte’ houten vloer zitten helaas meerdere nadelen. Zo nestelt vuil zich gemakkelijk in de naden en dient de houten vloer om de zoveel jaar grondig onderhouden te worden. Gelukkig is er een uitstekend alternatief: een pvc vloer. De PVC vloer met een houten dessin is niet van echt te onderscheiden! Benieuwd naar het aanbod? Kom langs bij Floorever in Kampen.
  • Click PVC vloeren
    Voor het leggen van een PVC vloer in Dronten is het belangrijk dat de vloer geëgaliseerd is. Vervolgens wordt de PVC vloer met behulp van lijm in uw woning gelegd. Doorgaans niet een klus die men zelf snel uitvoert. Wilt u toch zelf uw eigen PVC vloer in Dronten leggen? Kies dan voor click PVC! Bij een click PVC vloer komt er geen lijm aan te pas. Het leggen van click PVC is daarmee vergelijkbaar met het leggen van een laminaatvloer. Een klus die de meeste mensen gewoon zelf uitvoeren!
  • Vloerverwarming
    Heeft u vloerverwarming liggen en twijfelt u of dit goed gaat in combinatie met een PVC vloer? Vloerverwarming en PVC is een erg goede combinatie! PVC is dun (en tegelijkertijd erg sterk!), hierdoor straalt de warmte door de vloer heen.
Naar Floorever Kampen

In Kampen vindt u een complete PVC vloerencollectie

Bekijk ook:

Behoefte aan tips of ideeën?

Interieuradvies

De 7 zekerheden van Floorever

Lees hier meer

Neem de tijd voor een goed advies

Plan een afspraak

De 7 zekerheden van Floorever