Altijd inclusief ondervloer, leggen en plak- of dekplinten
Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC

Woont u in Emmeloord en bent u op zoek naar een PVC vloer?

Duurzaam, isolerend, geluiddempend en eenvoudig te leggen: het zijn slechts enkele kenmerken van uw nieuwe pvc-vloer in Emmeloord. Koopt u deze bij Floorever, dan bent ook nog eens verzekerd van de beste prijs. Bij ons kunt u terecht voor pvc-vloeren in Emmeloord van bekende merken als Ambiant, Mflor en TFD. Daarnaast bieden we een uitgebreide collectie van ons eigen huismerk Flabel, waarop de beste prijs-kwaliteitverhouding van toepassing is. Welk type u ook kiest: voor de beste pvc-vloer in Emmeloord en omgeving gaat u een vestiging van Floorever in Kampen of Zwolle!

Klik-pvc: zo gelegd!

Wanneer u uw pvc-vloer in Emmeloord zelf wilt leggen, is klik-pvc doorgaans de beste keuze. Hierbij heeft u geen lijm nodig en hoeft zelfs de ondergrond niet perfect glad te zijn. Dit laatste geldt wel voor de tegenhanger, het zogeheten plak-pvc. Hierbij moet de ondervloer eerst geëgaliseerd worden. Dit verschil maakt dat u een klik-pvc-vloer in Emmeloord razendsnel, zonder al te veel hulpstukken, kunt leggen. Het is goed te vergelijken met het leggen van kliklaminaat.

Soorten PVC vloeren Merken PVC vloeren
 • PVC vloeren
 • Ambiant
 • PVC stroken
 • Hébéta
 • Magnetisch PVC
 • Mflor
 • Click PVC vloeren
 • Saffier

Uw pvc-vloer laten leggen in Emmeloord

Echter, het is natuurlijk goed denkbaar dat u het leggen van uw pvc-vloer in Emmeloord liever uitbesteedt. Zeker in het geval van verlijmde pvc-vloeren is dit aan te bevelen. Bij Floorever is deze klus in goede handen. Bij ons werken vakmensen met jarenlange ervaring, die uw vloer in één keer goed leggen. Hierbij gebruiken we duurzame materialen en het zuiverste pvc dat te verkrijgen is.

Aanvraag offerte

Benieuwd naar de prijs voor het aanschaffen en laten leggen van pvc-vloer bij u in Emmeloord? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, door te bellen naar 038 453 56 44 (Zwolle) of 038 333 37 70 (Kampen, een email te sturen naar zwolle@floorever.nl of kampen@floorever.nl of kom eens langs bij één van onze vestigingen. Floorever: voor de beste pvc-vloeren in Emmeloord en omstreken.

Waarom kiezen voor PVC in Emmeloord?

 • Onderhoudsvriendelijk
  Een PVC vloer in uw woning in Emmeloord is makkelijk te onderhouden. Een stofzuiger en af en toe een dweil zijn voldoende! PVC vloeren hebben geen kieren of naden, dus vuil kan zich hier ook niet nestelen.
 • Geruisloos
  Laat u in uw gehele woning in Emmeloord een PVC vloer leggen? Een verstandige keuze! PVC is namelijk geluiddempend. Zo heeft u nooit last van de verdieping boven u.
 • Vloerverwarming
  Veel huishoudens zijn al voorzien van vloerverwarming. Geen onhandige radiatoren meer aan de muur. De combinatie van een PVC vloer en vloerverwarming zorgt voor een optimaal rendement! PVC is vrij dun, waardoor warmte geen probleem heeft om hier doorheen te komen.
 • Vloer voor het leven
  Van vlekken zult u dus weinig last hebben en hetzelfde geldt grotendeels voor eventuele krassen. PVC is namelijk voorzien van een waslaag die de vloer tegen dit soort beschadigingen beschermt. De vloer slijt dus nauwelijks en gaat zodoende jaren mee. Een fijne wetenschap, aangezien het aanleggen van een nieuwe vloer een fikse investering kan vereisen.
Naar Floorever Kampen

In Kampen vindt u een complete PVC vloerencollectie

Behoefte aan tips of ideeën?

Interieuradvies

De 7 zekerheden van Floorever

Lees hier meer

Neem de tijd voor een goed advies

Plan een afspraak

De 7 zekerheden van Floorever