Altijd inclusief ondervloer, leggen en plak- of dekplinten
Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC

Woont u in Lelystad en bent u op zoek naar een PVC vloer?

Op zoek naar een vloer van PVC in Lelystad? Dan bent u bij Floorever aan het juiste adres! Floorever heeft het grootste aanbod van hoogwaardig PVC in de regio Lelystad. Met een PVC vloer van Floorever kunt u jaren vooruit. U zoekt de vloer van uw keuze uit en indien gewenst wordt de vloer door ons voor u gelegd. Zo nemen we u al het werk uit handen en zorgen we ervoor dat uw PVC vloer in Lelystad er piekfijn bij komt te liggen.

PVC vloer Lelystad

PVC vloer in Lelystad in combinatie met vloerverwarming

Een PVC vloer is bij uitstek geschikt om vloerverwarming onder te plaatsen. Deze manier van verwarmen wordt steeds populairder, maar is niet onder iedere vloer aan te leggen. Onder een PVC vloer is het echter geen probleem. Het voordeel van een vloer van PVC in Lelystad met betrekking tot vloerverwarming is verder dat PVC uitstekend isoleert. Daarbij neemt PVC de warmte relatief snel over en is de warmtegeleiding eveneens uitstekend te noemen.

Wat kost het leggen van een PVC vloer?

De kosten die u zult moeten maken bij het leggen van een PVC vloer is afhankelijk van meerdere factoren. Natuurlijk de aanschaf zelf van de vloer, maar ook het laten leggen kost geld. Daarnaast zult u rekening moeten houden met de ondervloer. Deze moet goed vlak zijn en zal geëgaliseerd moeten worden als dat niet het geval is. Onze prijzen zijn overigens all inclusive, dus inclusief egaliseren, lijmen en leggen.

Aanvraag offerte

Wilt u ook een PVC vloer in uw woning in Lelystad? Maak vandaag nog een afspraak in Kampen. Floorever: uw specialist in PVC vloeren in Lelystad.

Waarom kiezen voor een PVC vloer in Lelystad?

 • Alternatief voor hout en tegels
  U kunt PVC uitstekend gebruiken als voordeliger alternatief voor bijvoorbeeld tegels of hout. We bieden ons PVC in Lelystad aan in diverse fraaie motieven, waardoor het PVC nauwelijks te onderscheiden is van hout of tegels. PVC is daarbij in alle denkbare kleuren te verkrijgen. Zo profiteert u van de praktische voordelen van PVC, maar oogt het alsof u een luxe houten of betegelde vloer heeft.
 • Geruisloos
  U zult geen last hebben van gekraak en uw buren evenmin. Lopen op een vloer van PVC in Lelystad gaat geruisloos. Een flink verschil met bijvoorbeeld laminaat dus.
 • Onderhoudsvriendelijk
  Heeft u eten of drinken gemorst? Andere vuiligheden op de vloer? Vooral met kinderen en huisdieren is dit helaas onoverkomelijk. Maar met een vloer van PVC in Lelystad is het gelukkig geen probleem! Doordat het materiaal vochtbestendig is kunt u hem gewoon met water en schoonmaakmiddel te lijf gaan. Heeft u een vloer van hout of laminaat, dan moet u hier een stuk voorzichtiger mee zijn!
 • Vloer voor het leven
  Van vlekken zult u dus geen last hebben en hetzelfde geldt grotendeels voor eventuele krassen. PVC is namelijk voorzien van een waslaag die de vloer tegen dit soort beschadigingen beschermt. De vloer slijt dus nauwelijks en gaat zodoende jaren mee. Een fijne wetenschap, aangezien het aanleggen van een nieuwe vloer een fikse investering kan vereisen.
Naar Floorever Kampen

In Kampen vindt u een complete PVC vloerencollectie

Bekijk ook:

Behoefte aan tips of ideeën?

Interieuradvies

De 7 zekerheden van Floorever

Lees hier meer

Neem de tijd voor een goed advies

Plan een afspraak

De 7 zekerheden van Floorever