Marmoleum van Forbo is een slimme keuze

Forbo-1
forbo-2

Als u op zoekt bent naar marmoleum, zit u goed met Forbo. Een vloer die tegen een stootje kan en er toch prachtig uitziet. Het is praktisch en goed voor de planeet, want het is gemaakt van natuurlijke materialen. Een feestje? Schuif de meubels opzij en dans er op los! Deze bijzondere vloer geeft de totale vrijheid om te doen en laten wat u wilt. De meest zorgeloze basis om het leven te vieren!

Milieubewust marmoleum

Een kleine ecologische footprint achterlaten, lukt met het marmoleum van Forbo. Goed voor de natuur en het milieu zorgen, staat hoog in het vaandel. Dat is iets waar we bij Floorever trots op zijn: milieubewuste merken met een toekomstvisie. Die voeren we met een grote glimlach. De productie met de modernste processen zorgen voor een minimale impact op het milieu.

De keuze is reuze

Wij voeren een breed assortiment van Forbo. U kunt bij ons kiezen uit:

  • Marmoleum
  • 
Linoleum
  • Novilon
  • 
Flotex
  • Vinyl

Het vinyl van Forbo is verkrijgbaar in een groot aantal dessins, van een natuurlijk houtmotief tot sprankelend innovatief. Alle vloeren hebben niet alleen een onderscheidend design. Ze zijn ook nog eens bijzonder functioneel en eenvoudig te onderhouden, ongeacht de toepassing.

Forbo: al een eeuw Hollandse Meesters

Forbo zorgt ervoor dat mensen op een prettige manier met elkaar kunnen wonen, werken en verblijven. Het bedrijf creëert een gezonde ruimte binnen en draagt bij aan een duurzame wereld daarbuiten. Daar zijn de makers van Forbo al meer dan 100 jaar Hollandse Meesters in.

Forbo logo