Prachtig laminaat met een eerbetoon aan de natuur

Parador
Parador

Laminaat kiezen en toch het gevoel van de natuur in huis halen: dat doe je met laminaatvloeren van Parador. Prachtig laminaat die werkelijk op echte houten vloeren lijken. Met mooie decors en ook nog eens milieuvriendelijk gemaakt! Parador heeft ook extra lange planken in het assortiment, welke u ook bij Floorever kunt bewonderen. Een bijzondere serie is de Trendtime: deze vloeren hebben prachtige kleuren in een uitstekende kwaliteit. Verkrijgbaar in diverse maten, oppervlaktestructuren en patronen.

Parador zet zijn ervaring en technische kennis volop in om zo natuurgetrouw laminaat te kunnen produceren. Het bedrijf beschikt over een gepatenteerd kliksysteem voor zijn laminaat, waarmee plaatsen eenvoudig wordt. Maar dat niet alleen: belangrijker is dat door de kantenimpregnering vochtbescherming ontstaat. En dat is toch maar mooi meegenomen. Natuurlijk is het laminaat ook slijtvast door een toplaag van melaminehars.

Laminaat met zorg voor uw gezondheid en van het milieu

De Eco Balance serie koppelt designkwaliteit aan ecologisch verantwoord fabriceren. Daarmee koopt u dus niet alleen een vloer met een heerlijk natuurlijke sfeer, maar de echte natuur wordt minimaal belast! En dat voelt toch goed.

Parador is nauw betrokken bij het milieu en uw eigen gezondheid. Zo zijn de vloeren zo ontwikkeld dat uw gewrichten optimaal beschermd worden. Antistatische eigenschappen en een goede akoestiek zorgen voor een heerlijk leefklimaat. En alsof dat nog niet genoeg is: Parador draagt ook zorg voor een antibacteriële werking.

Het bedrijf Parador

Parador is een Duits bedrijf sinds 1977. Het bedrijf heeft de leefomgeving hoog in zijn vaandel staan. De natuur en de gezondheid van de gebruikers proberen zij zo goed mogelijk te bedienen door de manier van produceren en het ontwikkelen van fijne producten. Een goed evenwicht tussen milieu, sociaal leven en economie is waar zij naar streven.

Parador logo