In verband met het coronavirus hanteren wij aangepaste openingstijden voor onze vestiging in Kampen en Zwolle. Klik op de link voor de aangepaste openingstijden.

Vloerbedekking
en tapijt

Floorever ZWOLLE
(038) 453 56 44
Floorever KAMPEN
(038) 333 37 70

Wist u dat

…ze bij Desso werken volgens een groen business principe dat bekend staat als Cradle to Cradle®. Hiermee zet Desso een fundamentele stap vooruit op milieugebied.
Binnen dit principe willen ze producten ontwerpen en maken die ze kunnen terugnemen en die veilig gerecycled kunnen worden. Dit houdt in dat producten worden gemaakt van positief beoordeelde materialen, die makkelijk opnieuw gebruikt kunnen worden als grondstof voor nieuwe producten. Deze producten zijn gemaakt in productieprocessen die gebruik maken van duurzame energie en bovendien waterbesparend en maatschappelijk verantwoord zijn.

…u van elk tapijt een mooi karpet kunt maken. Wij een karpet kunnen laten festonneren, banderen of een volumkarpet laten maken in de afmeting die u wenst

…wij voor het onderhoud aanraden om minimaal twee keer per week goed te stofzuigen. Heeft u vlekken in het tapijt? Maak het direct schoon met alleen water. Gebruik geen zeep of schuim. Zeep laat altijd zeepresten achter wat opnieuw vuil aantrekt.

Tapijt is de meest voorkomende vloerbedekking in Nederland. Dat komt met name doordat het bijna overal toepasbaar is, en tapijt is bij uitstek een warme vloerbedekking. Ook voor traprenovatie is tapijt een prima alternatief. De vele voordelen en gunstige eigenschappen in combinatie met de enorme keuze tapijt in kleur en kwaliteit zorgen ervoor dat iedereen het tapijt van zijn of haar wensen kan vinden. Ook leveren wij deurmatten en schoon- droogloopmatten naar ieders wens

Wij werken met bekende merken als Ambiant, Bonaparte, Desso, Parade, Hamat en Interfloor

Tarkett tapijt


Ambiant Tapijt

Wij zijn dealer van

Vadain logo
Brink & campman logo
Uzin logo
Tarkett logo
TFD logo
Parade tapijt logo
Parador logo
Saffier logo
Wepro logo
A house of happiness logo
Ambiant logo
Berry alloc logo
Desso logo
Bonaparte logo
Hebeta logo
Forbo logo
Interfloor logo
m-flor logo
moduleo logo
bece logo
Hamat logo
Zonnelux logo
Leffering de Wilde logo
XXL roede logo
1. Nooit aanbetalen
2. Betrouwbaar
3. Reserveren zonder prijsverhoging
4. Eigen stoffeerders
5. Kennis & service