Altijd inclusief ondervloer, leggen en plak- of dekplinten

Floorever, de onbetwiste nummer 1 in laminaat

Woont u in Kampen en bent u op zoek naar laminaat?

Laminaat kopen voor uw woning in Kampen? Kom langs bij Floorever in Kampen! Dé specialist op het gebied van woningstoffering in Kampen. Laminaat is al jarenlang een erg populaire vloersoort. Deze vloer is verkrijgbaar in vele soorten dessins, waardoor er altijd wel een laminaatvloer naar wens tussen zit. Bij Floorever in Kampen kunt u terecht voor diverse merken, zoals Tarkett, Berry Alloc, Desso & Interfloor. Kom langs voor vrijblijvend advies!

De voordeligste laminaatvloeren in Kampen

Koopt u uw laminaatvloer bij Floorever in Kampen? Een verstandige keuze! Getoonde prijzen zijn inclusief ondervloer, het leggen van het laminaat in uw woning in Kampen en bijbehorende plinten. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien hoeft u bij ons nooit een aanbetaling te doen

Laminaat kopen in Kampen

Laminaat kopen in Kampen? Kies voor Floorever! Wij hebben altijd meer dan 100 verschillende soorten laminaat uit voorraad leverbaar. Kom langs in onze showroom. Wij zijn gevestigd de Ambachtsstraat 29, 8263 AJ in Kampen. Vragen over ons aanbod laminaat? U kunt ons ook telefonisch bereiken via 038-3333770 of stuur een e-mail via kampen@floorever.nl. Laminaat kopen in Kampen? Dat doet u bij Floorever!

Soorten designs en toepassingen

 • Standaard laminaat
 • Houtstructuur
 • Kliklaminaat
 • Visgraatstructuur
 • Vlak laminaat
 • Laminaat met een v-groef

Voordelen laminaat

 • Gevarieerd aanbod
  Laminaat is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en soorten. Bent u bijvoorbeeld gecharmeerd van tegels? Maar wilt u niet de nadelen van een tegelvloer? Kies dan voor een laminaatvloer in tegelvorm. Gaat u liever voor natuurlijke tinten? Kies voor een laminaatvloer met houtlook. Tegenwoordig zijn laminaatvloeren niet meer van echte houten vloeren te onderscheiden.
 • Sterk
  Rondrennende kinderen of huisdieren in huis? U hoeft niet te vrezen voor uw laminaatvloer in Kampen. Laminaatvloeren zijn sterk en slijtvast, en kunnen daarmee wel tegen een stootje.
 • Goed te combineren met vloerverwarming
  Nog meer genieten van uw laminaatvloer in Kampen? Laminaat is uitstekend te combineren met vloerverwarming. Koude voeten zijn hiermee verleden tijd! Wij adviseren u in dit geval graag over de juiste ondervloer, voor een perfect resultaat.
 • Eenvoudig in onderhoud
  Een laminaatvloer is eenvoudig in onderhoud! Af en toe even stofzuigen en eens in de zoveel tijd de vloer even dweilen is al voldoende om uw laminaatvloer in Kampen als nieuw te houden.
Naar Floorever Kampen

In Kampen vindt u een complete laminaat vloerencollectie

Floorever laminaat acties voor uw woning in Kampen

Behoefte aan tips of ideeën?

Interieuradvies

De 7 zekerheden van Floorever

Lees hier meer

Neem de tijd voor een goed advies

Plan een afspraak

De 7 zekerheden van Floorever