Brink & Campman vloerkleden: al meer dan een eeuw ervaring!

Brink-en-Campman
Brink-en-Campman

Een vloerkleed moet hoogwaardig zijn. U wilt immers niet volgende week alweer een ander kleed moeten kopen. Bij Brink & Campman zit dat zeker goed. Het bedrijf produceert al 120 jaar vloerkleden van hoge kwaliteit. De kunde, kennis en ontwikkeling die door deze ruime tijd is opgedaan ziet u dan ook terug in de prachtige kleden. Natuurlijk worden de vloerkleden ontwikkelt naar de normen van de tijd. Ontwikkelingen in de mode en in de meubelindustrie worden dan ook nauwlettend in de gaten gehouden.

Verschillende productieprocessen van vloerkleden

Brink & Campman heeft 3 verschillende manieren ontwikkeld om de vloerkleden te produceren:

  • Axminster geweven vloerkleden
  • Getufte vloerkleden
  • Handgeknoopte vloerkleden

Natuurlijk wordt er gebruik gemaakt van garens die niet overmatig pluizen. Ook is er keuze uit laag- en hoogpolige tapijten. Overigens is het ook mogelijk om een vloerkleed in een eigen maat te kopen!

Ook lopers in de collectie

Brink & Campman heeft naast de vloerkleden ook lopers in de collectie. Deze lopers zijn zowel verkrijgbaar in een klassieke uitstraling als juist in een moderne variant. De lopers worden in twee verschillende breedtes gemaakt.

Meer dan een eeuw ervaring

Brink & Campman, gevestigd in Lichtenvoorden, bestaat al sinds 1897. Het bedrijf is continu bezig om zijn producten te ontwikkelen en is dan ook een begrip op de vloerkledenmarkt, zowel binnen onze grenzen als in het buitenland.

Brink & campman logo